Logo JaarmarktenNet

Diverse jaarmarkten (o.a. in Oisterwijk & Ijzendijkel)
Met gratis entree voor de bezoekers

Algemene voorwaarden

Door het insturen van ons inschrijfformulier verklaart u akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden en van de inhoud op de hoogte te zijn.

Het inschrijfformulier moet volledig worden ingevuld (inclusief KvK- en BTW-nummer)

Onvolledig of onjuist ingevulde inschrijfformulieren worden niet in behandeling genomen.

U krijgt van ons een schriftelijke bevestiging en wordt voor u een standplaats gereserveerd. De bevestiging is tevens uw toegangsformulier tot het jaarmarktgebied. Op deze bevestiging staat waar u voor hebt ingeschreven: aantal kramen, aantal meter grondplaats, verschuldigde kosten, bereikbaarheid van de marktmeester en uw correspondentienummer. Bij alle eventuele correspondentie moet u dit correspondentienummer gebruiken.

Indien u niet betaald heeft op de maandag voor de jaarmarkt vervalt uw inschrijving. U krijgt daarvan per mail bericht. De voor u gereserveerde standplaats wordt dan vergeven aan anderen.

Indien het voor ons niet mogelijk is voor u een plaats te reserveren, krijgt u hierover schriftelijk of per email bericht.

U kunt uw inschrijving tot uiterlijk 10 dagen voor de jaarmarkt kosteloos annuleren. De annulering kan alleen schriftelijk of per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. plaatsvinden. Indien u op de juiste wijze afmeldt, wordt reeds geïnd kraamgeld terug gestort.

Indien u niet op de juiste wijze afmeldt of later dan 10 dagen voor de jaarmarkt, vindt er geen restitutie van marktgeld plaats.

Wij doen aan branchebescherming. Daarom moeten alle artikelen die u verkoopt op uw inschrijfformulier worden vermeld. Niet ingeschreven nevenartikelen mogen niet worden verkocht. De organisatie zal hierop toezien.

De te huren kramen zijn niet voorzien van een zeil.

Wij kunnen niet iedereen een hoekplaats toekennen om de simpele reden dat deze maar beperkt beschikbaar zijn. Het is wel mogelijk om naast een kraam één of meerdere meters grondplaats te huren. Op deze manier bent u verzekerd van een hoekkraam.

De markt begint om 10.00 uur en eindigt om 17:00 uur. Uiterlijk om 08.00 uur moet u uw kraam aan het inrichten zijn. Na 08.00 uur worden niet ingenomen standplaatsen vergeven aan ‘meelopers’.

Vanaf 10.00 uur moet de markt autovrij zijn. Vanaf 17.00 uur kunt u afbreken en met uw auto het terrein weer op.

Tijdens de markt is elektriciteit aanwezig binnen 50 meter van uw plaats voor die personen die dat bij ons gemeld hebben. U dient zelf zorg te dragen voor een deugdelijke en veilig geaarde kabelhaspel. Het aansluiten op de aanwezige elektriciteitsvoorziening gebeurt geheel op eigen risico.

De organisatie kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade aan apparatuur of goederen als gevolg van het niet of niet correct functioneren van de elektriciteitsvoorziening.

Het is niet toegestaan om een Senseo of enig ander koffiezetapparaat op het elektriciteitsnet aan te sluiten. Elektriciteit kan helaas slechts beperkt beschikbaar worden gesteld.

Degene die water of andere voorzieningen nodig heeft, moet hiervoor zelf zorg dragen.

U bent verplicht zelf zorg te dragen voor alle benodigde verzekeringen. De organisatie kan op geen enkele wijze, aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade tijdens de jaarmarkt.

U bent verplicht om te voldoen aan alle wettelijke eisen. De organisatie is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet naleven van deze verplichting.

De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor omzetderving door afgelasting van hogerhand of extreme weersomstandigheden. U heeft in dat geval ook geen recht op restitutie van het marktgeld.

Schade toegebracht aan de in gebruik gekregen kramen en/of zeilen zijn voor rekening van de gebruiker.

Na beëindiging van de markt bent u verplicht uw reststoffen en ander afval mee te nemen.

Instructies van marktmeester, brandweer of politie moeten ten allen tijde worden opgevolgd.

In gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien is, beslist de marktmeester.

Bij het niet naleven van onze voorwaarden kunt u in de toekomst aan deelname van onze jaarmarkt worden uitgesloten.

WAARSCHUWING:

In voorgaande jaren zijn standhouders bekeurd voor het voor handen hebben van alcoholische dranken (óók in zogenaamde cadeau- of verkooppakketten). Wees gewaarschuwd!

Stuur ons gerust een bericht

Invalid Input